logo
 • Rruga Teodor Keko, Unazë e re

  Astir, Tiranë, Albania

 • Kontaktoni:

  +355 42 364 478

  +355 68 20 11 589

  +355 69 60 61 620

 • E Hënë - E shtunë 08.30- 19.00

  Të Djelë pushim

Produktet tona

GE Voluson S8
GE VOLUSON S8 HD LIVE

Echo e teknologjise bashkekohore 4D HD LIVE Prodhim i vitit 2018, e profilizuar per aplikacione Obstetri-Gjinekologji, e kompletuar me 4 sonda Konveks 2D & 4D dhe Vaginale & Lineare 2D, si dhe printer BW digital Sony, Çmimi : 29 000 € Euro

GE LOGIQ P9
GE LOGIQ P9 BT 16

Sistem i teknologjise bashkekohore, prodhim i vitit 2017, sistem per skanime te pergjitshme perfshi kardiologji i kompletuar me 3 sonda Konveks, Lineare dhe Kardiake si dhe printer digital Sony BW, Çmimi : 29 500 € Euro

GE VIVID E9
GE VIVID E9

Echo e teknologjise bashkekohore, Prodhim i vitit 2012, kolor Dopler e profilizuar per aplikacione kardiologjike e pajisur me 2 sonda kardiologjike dhe lineare vaskulare si dhe printer BW digital Sony, Çmimi : 18 000 € Euro

GE Voluson P6
GE VOLUSON P6

Echo e teknologjise bashkekohore 4D Prodhim i vitit 2017, e profilizuar per aplikacione Obstetri-Gjinekologji, e kompletuar me 3 sonda Konveks 2D & 4D dhe Vaginale 2D, si dhe printer BW digital Sony, Çmimi : 22 000 € Euro