logo
 • Rruga Teodor Keko, Unazë e re

  Astir, Tiranë, Albania

 • Kontaktoni:

  +355 42 364 478

  +355 68 20 11 589

  +355 69 60 61 620

 • E Hënë - E shtunë 08.30- 19.00

  Të Djelë pushim

Produktet tona

Gastroskop Olympus CV 140
Gastroskop OLYMPUS CV 140

Kulle gastroskopie e markes Olympys CV 140, teknologji fillestare pajisje prodhim i vitit 2006, e pajisur me 2 sonda Gastro dhe Colone, si dhe software per regjistrim ne PC, Çmimi : 3 000 € Euro

Gastroskop
Toshiba JustVision 400

Echo e nivelit fillestar bardh & Zi, me pulsant doppler por pa kolor dopler, ne gjendje shume te mire teknike, e pajisur me dy sonda, Konveks & Lineare si dhe videoprinter BW, Çmimi : 3 500 € Euro

Melag Vacuklav
Vacuklav 23B

Autoklave sterilizimi me kapacitet 25 Litra pajisje moderne, bashkekohore, me proces standart sterilizimi, modeli MELAG Vacuklav 23B, Çmimi : 2 500 €

Defibrilator
Defibrilator Responder 3000

Pajisje defibrilator Marquette, Responder 3000 i përdorur, i teknologjise AED, Bifazik, dhe monitorim ECG ne gjëndje shumë të mirë Çmimi : 2 500 € Euro.