logo
 • Rruga Teodor Keko, Unazë e re

  Astir, Tiranë, Albania

 • Kontaktoni:

  +355 42 364 478

  +355 68 20 11 589

  +355 69 60 61 620

 • E Hënë - E shtunë 08.30- 19.00

  Të Djelë pushim

Ofertë Mujore

 • Hyrje
 • //
 • Ofertë Mujore
Oferta Mujore
GE LOGIQ P5

Çmimi: 10 000 € Euro

General Electric GE logiq P5 është ECHO e teknologjise standard per aplikacionet te pergjithshme qe perfshin: Abdominal, Obstetri-Gjinekologji, kardiologji, vaskular, Small parts dhe muskuloskeletal. Eshtë me dizajn ergonomik, kompakte e manovrueshme. Në çmimin ofertë kjo pajisje ofrohet e kompletuar me 2 sonda konveks dhe lineare si dhe videoprinter Bardh & zi, por me kerkese te klientit ajo mund te kompletohet edhe me sonda te tjera per aplikacionet Ob-Gyn dhe Kardio. Aplikacione aktive si me poshtë:

• Obstetri & Gjinekologji • Abdominal • kardiologji • Vaskular periferik • Fetal/Obstetri • Abdominal (përfshi GYN) • Pediatri • Small parts (breast, teste, tiroidë) • Neonatal Cefalik • Adult Cefalik • Muskuloskeletal Convencional • Urologji (prostatë) • Transrektal • Transvaginal