logo
 • Rruga Teodor Keko, Unaza e re

  Astir, Tiranë, Albania

 • Kontaktoni:

  +355 42 364 478

  +355 68 20 11 589

  +355 69 60 61 620

 • E Hënë - E shtunë 08.30- 19.00

  Të Djelë pushim

Aksesorë

differen probes
Sonda të ndryshme

Ne ofrojmë sonda të ndryshme, thjesht na kontaktoni dhe ne mund të gjejmë sondën me çmimin më të mirë për ju.

Konvekse Aloka
Sonde konvekse Aloka

Sondë konvekse per sistem Aloka, e përdorur, në gjendje shumë të mirë, me imazh perfekt, Çmimi 1 400 Euro

Lineare Aloka
Sondë Lineare 7,5 MHz

Sondë lineare per sistem Aloka, e përdorur, në gjendje shumë të mirë, me imazh perfekt, Çmimi 1 400 Euro

Konveks Siemens
Sondë Konvekse Siemens

Sondë konvekse per sistem Siemens, e përdorur, në gjendje shumë të mirë, me imazh perfekt, Çmimi 1 300 Euro

Lineare Siemens
Sondë Lineare Siemens

Sondë lineare per sistem Siemens, e përdorur, në gjendje shumë të mirë, me imazh perfekt, Çmimi 1 300 Euro

services icon
Sondë Vaginale Aloka

Sondë Vaginale per sistem Aloka, e përdorur, në gjendje shumë të mirë, me imazh perfekt, Çmimi 1 400 Euro

Printer Termik
Printera termik për ECHO

Printera për pajisje Ultrasound të të gjitha modeleve, analogë, digitale, të rinj, të përdorur, BW ose Color

services icon
Letër Printeri

Letra printimi për ECHO(Filma) origjibnale, të të gjitha llojeve, Sony, Mitsubishi, Standard HD, HG, më çmimet më të mira

services icon
Xhel për ECHO

Xhel për ECHO në paketime të ndryshme, 250ml, dhe 5 Litra, si edhe aksesorë të tjerë sipas kërkesave tuaja. Na pyesni.