logo
 • Rruga Teodor Keko, Unazë e re

  Astir, Tiranë, Albania

 • Kontaktoni:

  +355 42 364 478

  +355 68 20 11 589

  +355 69 60 61 620

 • E Hënë - E shtunë 08.30- 19.00

  Të Djelën pushim

Produktet tona

Aksesorë
Trolley dhe Aksesorë

Aksesorë të ndryshëm për klinika mjekësore, Troli 250 €, Aparate tensioni Elektronikë dhe manual, Çmimi: 80 €

Mbështetëse krahu
Mbajtëse krahu për marrje Gjaku

Aksesorë të tjerë, mbajtëse krahu për marrje Gjaku, Stativë serumi, etj Çmimi : 120 € Euro

Shtrat Vizitash
Shtrat Vizitash

Shtrat Vizitash Stol operatori dhe pedane ndihmese per paciente Stative serumi, mbajtese krahu per marrje gjaku dhe aksesore te tjere, Çmimi Shtratit: 400 €

Spektrofotometer
Spektrofotometer

Pajisje spektrofotometer sistem i hapur,pajisje e perdorur, prodhim Gjerman, ne gjëndje shumë të mirë Çmimi: 1 300 € Euro.