logo
 • Rruga Teodor Keko, Unazë e re

  Astir, Tiranë, Albania

 • Kontaktoni:

  +355 42 364 478

  +355 68 20 11 589

  +355 69 60 61 620

 • E Hënë - E shtunë 08.30- 19.00

  Të Djelë pushim

Produktet tona

Philips ClearVue 350
PHILIPS ClearVue 350

Eko e nivelit standart, e markes Philips ClearVue 350 viti i prodhimi 2010 me 1 sonde konvekse, dhe videoprinter digital BW. Pajisje per skanime te pergjithshme ne B - M - C - PW mode me shume opsione aktive, Çmimi : 8 000 € Euro.

GE Logiq C3
GE Logiq C3

Eko e nivelit fillestar, e markes General Electric (GE) viti i prodhimi 2009 me 2 sonda konvekse dhe lineare, dhe videoprinter digital BW. Pajisje per skanime ne B - M - PW mode me shume opsione aktive, Çmimi : 5 000 € Euro.

GE V-Scan
GE V-SCAN

Echo portabel e teknologjise bashkekohore bardh & Zi, me pulsant doppler por pa kolor dopler, per skanime te pergjithshme abdominale, e pajisur me nje sonde konvekse, Sistem Android. Çmimi : 2 500 € Euro

Mindray DP 9900 Plus
Mindray DP 9900 Plus

Echo e nivelit fillestar bardh & Zi, per skanime te pergjithshme multi-aplikative abdominale, Ob-Gyn, Small parts dhe aplikacione te tjera, e pajisur me 2 sonda konvekse & Lineare, si dhe video printer analog, Çmimi : 2 500 € Euro