logo
 • Rruga Teodor Keko, Unazë e re

  Astir, Tiranë, Albania

 • Kontaktoni:

  +355 42 364 478

  +355 68 20 11 589

  +355 67 48 01 494

 • E Hënë - E shtunë 08.30- 19.00

  Të Djelë pushim

Produktet tona

Ge GE Logiq P6
GE Logiq P6 Pro

Pajisje e teknologjisë standart me 2 sonda, Konvekse, dhe lineare ose vaginale, pajisje per skanime te pergjithshme me te gjitha aplikacionet aktive, prodhim i vitit 2016, Çmimi: 14 800 € Euro

GE GE VIVID S5
GE VIVID S5

Echo e profilizuar për kardiologji, sistem i teknologjisë bashkëkohore me me te gjitha opsionet aktive, e pajisur me një sondë kardiake dhe printer BW dixhtal Sony, Çmimi : 14 500 € Euro

GE Logiq P5
GE Logiq P5 Pro

Echo e teknologjise standarte multidisiplinare, me 2 sonda Konveks dhe vaginale, prodhim i vitit 2010, Çmimi : 12 000 € Euro

GE GE Logiq P5
GE Logiq P5

Echo multidisiplinare kolor Doppler me 2 sonda Konveks, dhe Lineare e vitit 2009, Çmimi : 10 000 € Euro