logo
 • Rruga Teodor Keko, Unazë e re

  Astir, Tiranë, Albania

 • Kontaktoni:

  +355 42 364 478

  +355 68 20 11 589

  +355 67 48 01 494

 • E Hënë - E shtunë 08.30- 19.00

  Të Djelë pushim

Produktet tona

GE Logiq C5
GE Logiq C 5 Premium

Echo e nivelit standard, e vitit 2013, kolor, Dopler me dy sonda, Konveks dhe Trans-Cavity, Çmimi : 9 000 € Euro

Ge Logiq A5
GE Logiq A5

ECHO Digitale Multidisiplinare vitit 2011 me 2 sonda Konveks dhe Lineare ose vaginale si dhe BW videoprinter Çmimi : 10 000 € Euro

GE Voluson 730
GE Voluson 730 Pro

Eko e profilizuar për obstetri-gjinekologji, sistem 4-D me 2 sonda Konveks, Vaginal Çmimi : 12 000 €

GE Logiq 200
GE Logiq 200

Eko e nivelit fillestar, vit prodhimi 2004 me 2 sonda konveks, lineare si dhe BW videoprinter Çmimi : 3 500 € Euro.